Leta i den här bloggen

onsdag 22 augusti 2007

Den som vill vara fin får lida pin?

Att de mest skrupelfria inom plastik-industrin exploaterar de sjuka skönhetsidealen i samhället och utnyttjar unga flickors dåliga självkänsla för att tjäna pengar, det visste vi redan.

Men här har vi en plastikkirurg som även bokstavligt utnyttjat och våldtagit unga flickors kroppar!

Personalen på kliniken har vittnat om att mannen sett till att få vara ensam när han utfört ingrepp på unga, kvinnliga patienter vid flera tillfällen. Trots att det är mot reglementet. Han har på egen hand gett patienter narkos, trots att narkosläkare ska godkänna detta och vara närvarande. Han har därmed även framkallat livsfara för flickorna.

Plastikkirurgen verkar ha drivit ett skräckregemente på kliniken. Flera i personalen vittnar om att de länge misstänkt att allt inte stått rätt till, men inte vågat konfrontera läkaren av rädsla för att mista jobbet.

I vittnesmål framkommer att mannen efter ett sexövergrepp sagt till sin patient:
"Brösten och läpparna får du betala för, resten bjuder jag på!" Flickan tog mycket illa vid sig av att kirurgen inte bara våldtagit henne utan dessutom hånade henne efteråt.

Även om kirurgen inte "brukat våld" vid övergreppen så är de att räkna som grova våldtäkter. Mannen har nämligen inte behövt använda våld eller tvång, hans offer har ju varit totalt paralyserade av gifterna han sprutat in i deras kroppar!

En flicka vittnar om hur hon var vid medvetande under hela våldtäkten, men att hon varken kunde röra en fena eller skrika. Något mer fruktansvärt än den upplevelsen är svårt att föreställa sig!

Jag hoppas rättvisan har sin gång och att mannen inte bara döms för den nu aktuella våldtäkten, utan även för alla sina tidigare övergrepp mot andra kvinnor!

Inga kommentarer: