Leta i den här bloggen

fredag 24 augusti 2007

Come-back möjlig?

Ulrica Messing fattar ett modigt beslut när hon nu bestämmer sig för att gå vidare i livet.

Politiker är i första hand människor, och vi och våra liv kan förändras. Vi upplever toppar och dalar, perioder när vi kan satsa till 100% - och andra perioder när vi trappar ner politiken och gör något annat.

En del människor ger politiken allt och gör den till ett livstidsuppdrag. Vissa på heltid, andra deellt. Även om många av dem är beundransvärda och uträttar storverk så är det precis lika bra att gå ut och in i politiken. Eller kanske en dag gå över till något helt annat!

Jag tror säkert att Ulrica kan göra come-back i framtiden. Som exempel kan nämnas Mona Sahlin och Margot Wallström som ju också prövat på andra saker än politik mellan varven, och det har ju inte gått illa för dem. De har tvärtom kommit tillbaka med nya erfarenheter i bagaget, som snarare berikat dem som politiker.

Ulrica Messing tillhör de mest framträdande yngre kvinnorna inom socialdemokratin. Hon har genom åren vunnit respekt och förtroende. Nu senast var hon en av de hetaste kandidaterna till partiledarposten.

Jag önskar Ulrica lycka till med sitt nya livet och välkommen tillbaka i framtiden!

Även i: DN

Inga kommentarer: