Leta i den här bloggen

lördag 6 januari 2018

Ny blogg-adress http://hillevilarsson.tumblr.com

Vill ni följa bloggen i fortsättningen så skriver jag på http://hillevilarsson.tumblr.com

1 kommentar:

Tjenare Sverige - i Jesus namn sa...

right is right, left is whats left.

det finns vissa likheter med Löfven och den falska profeten muhammad, vars vanföreställning vår Statsminister har lovat inför kamerorna att aldrig nånsin i framtiden kritisera. nämligen detta: att de båda var faderslösa vid tidg ålder.

historien lär oss om att flera helvetesledare har samma erfarenhet,

några exempel: Adolf Hiitler, Napoleon, Lenin, Nero, Djingis Khan, Aleister Crowley, Friedrick Niethze, Ivan Den Förskräcklige samt H. P. Lovecraft.

av en såkallad tillfällighet så råkar det stå i den heliga bibeln att den rena och godkända religionen i Gud och Faderns Ögon är att uppsöka och hjälpa faderslösa i deras prövningar.

btw, Islam är Satans Religion och är här för att stanna. som det står om i den heliga bibeln så ska hela världens folk till slut tillbe Djävulen! enda vägen ut är Den Levande Guden Jesus Kristus.


man kan misstänka att Regeringen inbillat sig att de ska få styra i Helvetet, eftersom de utsett sig själva till utbildare av falska profeter genom att starta "imam skolor". Tvi, Satans foster!

och btw, samma dag, för några dagar sedan - som jag kommer ihåg det, som jag fick se att Löfven varit på en skola i något rum, ett foto på honom och småbarn och så handlade det om att de berättade skräckhistorier, så fick jag se att de har beslutat om att ta bort allting som refererar till den heliga bibeln i den Svenska Läroplanen.

däremot varnas det väldigt tydligt mot kärringarnas fabler, ha inget att göra med dem står det i den heliga bibeln. ©


#endtimedeceptions


Jesus Christ said;"You can see the shadow of Islam now darkening the nations. The religion of Satan. While he walks invisibly, the shadow cast by the density of his malice is darkening every area of the world. Soon it will no longer be a shadowy influence in America but an up-front reality as town after town falls to Sharia Law.

.
.
.
http://search.stillsmallvoicetriage.org/message.php?id=603&langCode=en-US

islam is the religion of Satan, group where i share prophecies/warnings and information..

https://vk.com/public182074982