Follow by Email

Leta i den här bloggen

söndag 13 maj 2007

Grattis Birgitta!

Birgitta Ohlsson har precis blivit ordförande för de liberala kvinnorna. Jag vill gratulera Birgitta och folkpartiets kvinnor! Jag håller inte med henne i alla frågor, men väl i en del. Hon är en mycket stark, kompetent och engagerad person. Egentligen borde hon redan varit jämställdhetsminister med tanke på att hon är den mest drivande feministen på den borgerliga sidan.

2 kommentarer:

Daniel sa...

För min del tycker jag att Birgitta Ohlsson har straffat ut sig rejält, såväl i jämställdhets- som utrikesfrågor. Jag blir för min del inte särskilt imponerad av en feminist som är för pigavdrag och en socialliberal som kallar Olof Palme för diktaturslickare...

Hillevi Larsson sa...

Okej, jag håller med dig om att en hel del går på tvärs även med mina åsikter.(bl.a. de exempel du själv ger) Men jag tycker hon varit modig som inom sitt parti lyft republikfrågan och stått upp för socialliberalismen, i opposition med den "batongliberalism" som folkpartiet annars domineras av.
Nu har Sverige en jämställdhetsminister som inte ens kallar sig feminist. Då tycker jag Birgitta hade varit ett bättre val.
Men det bästa hade självklart varit en socialdemokratisk jämställdhetsminister. Men det får vi nog tyvärr vänta på tills nästa val...